Lancering Lifestyle Boek 2 December 2020

BOEK: FOOD FIT FOCUS
‘Genieten van een gezonde lifestyle’

Expert

Ben je nieuwsgierig naar de kennis en methodes om tot een fitter lichaam en een gezonde geest te komen?  Sanne Bernhart heeft zich ontwikkeld tot een expert op dit gebied. Ze onderzocht en ondervond. Ze volgde spirituele trainingen en beoefende diverse yogastijlen. Een bodybuildersopleiding gaf haar inzichten en een nieuwe visie op krachttraining. Om te ervaren wat voeding met je doet, fysiek en mentaal, sprak ze met topkoks, artsen en wetenschappers.

Ze interviewde verschillende experts, zoals de in het vrouwenhart gespecialiseerde cardioloog Janneke Wittekoek, Remco Verkaik van het sportvasten en de ademhalingexpert Bram Bakker over de ademhaling.

Ze sloeg met veel plezier en soms met frisse tegenzin aan het koken. Van een vegetarische periode, veganistisch eten, Aziatisch koken, tot het precies afwegen van eten en acht dagen op ‘water en brood’ in een kuuroord. Ze ervoer hoe heilzaam vasten kan zijn in een maatschappij waar voeding altijd voorradig is en waar lifestyle-gerelateerde ziektes op de loer liggen.

Plezier

In haar boek Food Fit Focus deelt zij, op basis van onderzoeken, feiten en ervaringen, hoe je met veel plezier kunt werken aan een goede balans in je leven. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het is een kwestie van het aanpassen van ingesleten gewoonten, van nieuwe rituelen in je leven brengen, maar natuurlijk ook af en toe een opoffering leveren. Met heldere en bewezen inzichten, praktische oefeningen en heerlijke recepten is dit boek jouw ideale coach.

ISBN 9789492798794 € 26,99
(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *