Coaches

Coaches

Sanne Bernhart

Ik ben Sanne Bernhart, bevoegd lifestyle coach en personal trainer. Bevoegd, het klinkt een beetje overdreven, ik weet het, maar ik wil er graag een punt mee maken. Je gezondheid is het grootste goed dat je hebt. En om zo lang mogelijk gezond en vitaal te blijven moet je door de tijd heen, veranderingen in je leefstijl doorvoeren.

Dat is niet makkelijk. Daar heb je hulp bij nodig. Van je familie en van een coach. Je wilt dan zeker weten dat de begeleiding die je krijgt verantwoord is. Dat het ook werkt, blijvend. Dat wil ik ook. Daarom is alles wat ik doe ‘fact based’. Onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. Jou aangereikt door iemand die er voor heeft doorgeleerd. Ik hoop snel persoonlijk met je kennis te maken.

Sanne Bernhart

Shanna Janssen

Leuk om kennis te maken, mijn naam is Shanna en mijn grote passie is bewegen, mede gekomen door mijn grote batterij aan energie.

Mijn passie voor bewegen deel ik graag met jou. Focus en plezier zijn twee krachten die ik graag bundel, samen met een goede techniek ter voorkoming van blessures. 

Het is belangrijk dat we plezier hebben in wat we doen, anders houden we het niet vol. Dit klinkt eenvoudig maar dat is het natuurlijk niet altijd. Het is belangrijk dat je plezier ervaart in een training, zo blijf je gemotiveerd. En daar help ik jou graag bij!

Oefeningen

Pim van Beek

Leiderschap is niet alleen voor leiders. Het is een keus voor ieder mens om regie te nemen over leven en werk waarbij het volgen van je missie zo ongeveer het meest complete en gevarieerde middel is dat daartoe bijdraagt. Dat heeft mij ook jaren geleden aangezet tot het nemen van beslissingen die me tot op de dag van vandaag een tevreden, uitgebalanceerd, vitaal en gegrond mens maken. Dat krijg je terug in mijn coaching, facilitering en training. Geen hoog-draverij maar een no nonsens benadering. Compassie en scherpte. 

Ik geloof in beweging van het lijf en de geest om tot een compleet bewustzijn van persoonlijk leiderschap te komen. Ik heb een jarenlange ervaring in de executive corporate wereld én ben een rots in de branding voor de individuele mens op zoek naar zijn/haar passie en helderheid. Ik ben een vitaal en actief sporter en buitenmens. Het volgen van je missie is dé route die ook jou kan gidsen naar ander/beter/gelukkiger/completer leiderschap.

KOM JE TRAINEN MET DE TRAINERS?

Mail naar sannebernhart@me.com
(Visited 127 times, 1 visits today)