Boek

FOOD FIT FOCUS

Je hoeft niet vijf keer in de week naar de sportschool om er goed uit te zien. En je hoeft ook niet elke dag vegan te eten om af te vallen. Maar wat dan wel? Hoe zorg je ervoor dat je er goed uit blijft zien, dat je gezond eet, beweegt en toch maximaal geniet van het leven? Wat zijn de geheimen van een lang en gelukkig leven? Wat is de kunst van jeugdig ouder worden? Sanne Bernhart zocht 20 jaar lang naar de antwoorden.

In haar boek FOOD FIT FOCUS dat op 2 december 2020 is verschenen, deelt ze op een frisse en toegankelijke manier haar inzichten, zodat een gezonde leefstijl zonder gedoe voor iedereen haalbaar is. 

FOOD
FIT
FOCUS

VANAF NU VERKRIJGBAAR!

Gezonde maaltijd

EXPERT

Nieuwsgierig naar de kennis en methodes om tot een fitter lichaam en een gezonde geest te komen heeft Sanne Bernhart zich ontwikkeld tot een expert op dit gebied. Ze onderzocht en ondervond. Ze volgde spirituele trainingen en beoefende diverse yogastijlen. Een bodybuildersopleiding gaf haar inzichten en een nieuwe visie op krachttraining. Om te ervaren wat voeding met je doet, fysiek en mentaal, sprak ze met topkoks, artsen en wetenschappers.

Ze interviewde verschillende experts, zoals de in het vrouwenhart gespecialiseerde cardioloog Janneke Wittekoek, Remco Verkaik van het sportvasten en de ademhalingexpert Bram Bakker over de ademhaling.

 

PLEZIER

Ze sloeg met veel plezier en soms met frisse tegenzin aan het koken. Van een vegetarische periode, veganistisch eten, Aziatisch koken, tot het precies afwegen van eten en acht dagen op ‘water en brood’ in een kuuroord. Ze ervoer hoe heilzaam vasten kan zijn in een maatschappij waar voeding altijd voorradig is en waar lifestyle-gerelateerde ziektes op de loer liggen.

In haar boek FOOD FIT FOCUS deelt zij, op basis van onderzoeken, feiten en ervaringen, hoe je met veel plezier kunt werken aan een goede balans in je leven. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het is een kwestie van het aanpassen van ingesleten gewoonten, van nieuwe rituelen in je leven brengen, maar natuurlijk ook af en toe een opoffering leveren. Met heldere en bewezen inzichten, praktische oefeningen en heerlijke recepten is dit boek jouw ideale coach.

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN GEZONDERE LIFESTYLE?

Voor € 26,99 ontdek jij de geheimen van een lang en gelukkig leven en leer je methodes om tot een fitter lichaam en een gezondere geest te komen.

(Visited 291 times, 1 visits today)